Gå til innholdet

Vårens hetaste modetrender att hålla koll på

Vårens hetaste modetrender att hålla koll på

Äntligen börjar en ny, härlig modesäsong att närma sig! Efter att 2020 präglats av mjuka hemmaplagg är vi minst sagt spända på vad vi har att vänta oss. En sak är säker, vi är redo att ta ut svängarna ordentligt 2021! Tur är det eftersom modevärlden verkar ha siktet inställt på vågade färger, extravaganta klänning och mängder av vackra braletter. Det här är året vi går och handlar mat i garderobens kaxigaste blåsa - läs vidare för att bli inspirerad!

Bilderna är tagna från Pinterest >>

EXTRAVAGANTA KLÄNNINGAR

Den här trenden är som en motrörelse till alla tillställningar vi inte fick gå på, ju mer desto bättre! Ordet ”överklädd” existerar inte längre, nu är det klänningar med extra allt som gäller. Gärna i starka färger, stora puffärmar och en sex-and-the-city-känsla! 

Bilderna tagna från Fendi Runway 2021 Fashion Show >>

KLARA, STARKA FÄRGER

Ju starkare färger, desto trendigare är du. Så lyder ledorden för SS21 och vi kan inte vänta med att bära alla plagg vi kan hitta i klara, vågade färger! Bär accentfärgen orange från topp till tå eller varför inte mixa alla dina favoritfärger?

Bilderna är tagna från Pinterest >>

AVSLAPPNAD KOSTYMLOOK

Kostymlooken går aldrig ur tiden. I vår slår den på stort i en mer avslappnad variant, både bekvämt och snyggt. Vill du tjäna extra trendpoäng? Matcha med ett par rockiga boots i läderimitation!

Bilderna är tagna från Cecilie Bahnsen >>

BRALETTER OCH SYNLIGA BH:AR

Korta toppar och bh:ar spår trendprofeterna att vi kommer strosa runt i när våren närmar sig. Ett tips för att inte få en alltför naken känsla är att satsa på ett par lösa, högmidjade jeans (perfekt övergång efter att ha bott i mjukiskläder under en längre period). Det är också helrätt att matcha braletten med en oversize kostym över. Do you dare to bare?

Bilderna är tagna från Pinterest >>

Neste artikkel Meet Yuri who works in our factory in Greece

Liknande artiklar